Anderen over dit boek

Het boek is goed aangekomen. Ik had het zelfs mee op vakantie en heb er eens rustig in kunnen neuzen. Een puik werkje, waarin ik jullie werking volledig in herken. Knap werk. Proficiat.
Hans Meirlaen – “De Ark te Laken” v.z.w.

Naar mijn mening een zeer interessant en handelingsgericht werk. Ik ben ervan overtuigd dat veel mensen er iets aan zullen hebben. Trouwens, de ondersteuning door Icoba, heeft voor ons beleid ook veel betekenis.
Geert Vandamme – Dominiek Savio Instituut v.z.w.

Jullie uitgave ‘Tijd voor agressiebeleid’ scoort alvast bij ons! Heel handig, concreet, bruikbaar, doet meteen goesting krijgen om zelf iets erder uit te dokteren, over na te denken,…. Ik vermoed dat dit veel weerklank zal krijgen in de toekomst.
Michel Dujardin – Centrum voor ambulante begeleiding vzw.

Knap hoe alles op een rij gezet wordt. Heel veel info over de verschillende campagnes komt hier terug samen.
Dit is het resultaat van jaren na mekaar creatief en vruchtbaar werk.De sector zal jullie dankbaar zijn! Een werk om fier op te zijn.
Eddy Van Den Hove – Vlaams Welzijnsverbond.

Schitterend werk geleverd ! Ik ben nu al “fan” van het boek, en kijk er naar uit om het te gaan gebruiken.
Jacinta Van de Wal – Vakbondssecretaris LBC-NVK

Jullie hebben een pracht van een werk afgeleverd! Proficiat aan de ganse ploeg.
Alle ingrediënten die nodig zijn om een goed agressiebeleid uit te werken werden benaderd: theorie, oefeningen, strategie, overzichten, …. en aangevuld met luchtige tekeningen en foto’s. Een nieuwe ‘Bijbel’ voor agressiebeleid is ontstaan.
Marc Berkers – Directeur CGG Prisma.